Over ons

Over Prevenda Makelaardij

Prevenda Makelaardij is een onderdeel van Prevenda Nederland, een allround vastgoedonderneming die actief is op het gebied van leegstandbeheer, verkoop en verhuur van woningen. Voor de verhuur in het kader van de leegstandwet is Prevenda een van de weinige partijen in Nederland die dit voor de grote banken als ING, ABN-AMRO en SNS Groep mag verzorgen. Hierdoor is er de afgelopen jaren veel expertise ontstaan en is Prevenda een betrouwbare partner gebleken.

Door de verkoopopdrachten die wij de afgelopen jaren voor deze banken hebben mogen uitvoeren, is onze ervaring met het veilen ontstaan. Hierdoor hebben wij ervaren dat veilen voor de hoogst mogelijke opbrengst zorgt en perfect laat zien wat de actuele marktwaarde is. Door de sluitingstermijn van de veiling is tevens het beslissingsmoment van de koper te bepalen. Hierdoor houdt de verkoper de touwtjes in handen en kan op het beste moment zijn woning verkopen.

Ons team bestaat uit een binnendienst voor alle algemene vragen en het maken van afspraken. Angelo, Peter, Sander en Ron zijn actief als vastgoedadviseur, waarbij Ron tevens gecertificeerd taxateur is. Zij adviseren u voor een optimale verkoop van uw woning. Wij hebben allemaal een passie voor vastgoed en jarenlange ervaring in deze branche. Deskundig, enthousiast, betrokken en zeer klantgericht!

Voor de makelaardij werken wij door heel Nederland, hierdoor kunnen wij iedereen laten meeprofiteren van onze unieke manier van verkoop of verhuur van hun woning.

Waarom kiezen voor ons?

GRATIS WAARDEBEPALING

Je kunt een beroep doen op onze expertise en een gratis waardebepaling van je woning aanvragen. Je ontvangt dan een verkoopadvies, de verwachte opbrengst en verkoopduur. Vrijblijvend en zonder kosten!

ONLINE VEILING

Onze unieke manier van verkoop zorgt voor een snelle verkoop tegen de hoogst haalbare prijs. Hiervoor maken wij gebruik van een online veiling. Je kunt hierbij ieder bod gewoon afwijzen en zelf bepalen op welk moment je gaat verkopen.

WAT KRIJG JE?

Je krijgt een actieve makelaar met een vernieuwende verkoopmethode, die snapt dat een perfecte presentatie zorgt voor een snelle verkoop en de hoogst mogelijke opbrengst.

WAT KOST HET JE?

Wij hanteren een gebruikelijk bedrag bij verkoop, je betaalt dit pas als de woning verkocht is. Bij aanvang rekenen wij een klein bedrag voor professionele fotografie, het inmeten van de woning en het maken van plattegronden. Een perfecte presentatie zorgt namelijk voor een betere positie op Funda.

RUIM 20 JAAR ERVARING

Ons team heeft gemiddeld meer dan 20 jaar ervaring in het vastgoed en op ieder vlak een ruime expertise in huis. Wij zijn deskundig en betrokken met een passie voor vastgoed.

ONZE RESULTATEN

In de loop der jaren hebben wij honderden woningen succesvol verkocht en verhuurd, in goede en slechte tijden. Wij laten je graag zien, hoe we dit ook voor jouw woning kunnen realiseren.