Partners

Partners

AKXENT

AKXENT Huis & Hypotheek is een onafhankelijke financieel dienstverlener die integriteit, persoonlijke benadering, transparantie en deskundigheid als kernwaarden heeft. AKXENT is actief in de regio Helmond als erkend aankoopbemiddelaar en werkt landelijk als hypotheekadviseur.

AKXENT heeft met geen enkele marktpartij een juridische of financiƫle binding. Hierdoor is het advies dat AKXENT je geeft ook echt onafhankelijk.

Eigenaar van AKXENT is Jan H. Akse. Hij is meer dan 25 jaar zelfstandig financieel adviseur.

Waarom kiezen voor ons?

GRATIS WAARDEBEPALING

Je kunt een beroep doen op onze expertise en een gratis waardebepaling van je woning aanvragen. Je ontvangt dan een verkoopadvies, de verwachte opbrengst en verkoopduur. Vrijblijvend en zonder kosten!

ONLINE VEILING

Onze unieke manier van verkoop zorgt voor een snelle verkoop tegen de hoogst haalbare prijs. Hiervoor maken wij gebruik van een online veiling. Je kunt hierbij ieder bod gewoon afwijzen en zelf bepalen op welk moment je gaat verkopen.

WAT KRIJG JE?

Je krijgt een actieve makelaar met een vernieuwende verkoopmethode, die snapt dat een perfecte presentatie zorgt voor een snelle verkoop en de hoogst mogelijke opbrengst.

WAT KOST HET JE?

Wij hanteren een gebruikelijk bedrag bij verkoop, je betaalt dit pas als de woning verkocht is. Bij aanvang rekenen wij een klein bedrag voor professionele fotografie, het inmeten van de woning en het maken van plattegronden. Een perfecte presentatie zorgt namelijk voor een betere positie op Funda.

RUIM 20 JAAR ERVARING

Ons team heeft gemiddeld meer dan 20 jaar ervaring in het vastgoed en op ieder vlak een ruime expertise in huis. Wij zijn deskundig en betrokken met een passie voor vastgoed.

ONZE RESULTATEN

In de loop der jaren hebben wij honderden woningen succesvol verkocht en verhuurd, in goede en slechte tijden. Wij laten je graag zien, hoe we dit ook voor jouw woning kunnen realiseren.