Werkwijze

Onze werkwijze is erop gericht om snel de hoogst haalbare prijs uit de markt te halen. Dit lukt ons door gebruik te maken van een online verkoopplatform, waardoor bieders de kans krijgen om op transparante wijze tegen elkaar op te bieden. Dit gebeurt via Vastgoed-Auctions.nl, een digitale marktplaats voor woningen. Wij zetten woningen met een bieden vanafprijs in de markt en op Funda, waardoor de prijsstelling vaak scherper is dan de concurrent met een vraagprijs. Hiermee trekken wij meer kijkers en bieders, wat voor prijsopdrijving gaat zorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om je woning met een vraagprijs of op basis van een verkoop bij inschrijving in de markt te zetten. In ons verkoopplan en advies zal de meest effectieve verkoopmethode voorgesteld worden.

Welke verkoopmethode ook gekozen wordt, in alle situaties is een perfecte presentatie essentieel. Wij maken standaard gebruik van een professionele vastgoedfotograaf, die tevens de woning inmeet en op basis hiervan digitale plattegronden maakt. Ook worden er een filmpje en 360 graden foto’s gemaakt. Buiten dat uit onderzoek blijkt dat zoekers deze extra’s erg waarderen, zorgt het ook voor een hogere positie in Funda. Een goede presentatie zorgt voor meer kijkers en een snellere verkoop en je krijgt maar één keer de kans op een eerste indruk, laat deze dan direct goed zijn!

Wij maken een gratis een vrijblijvende waardebepaling van je woning en geven een verwachte verkoopopbrengst en verkoopduur. Wanneer je ons de opdracht geeft, maken wij een persoonlijk verkoopplan op maat, waarmee de verkoopdoelstelling behaalt zal gaan worden. Wij nemen het gehele verkooptraject voor onze rekening, van in de verkoopname tot aan de notaris, op een professionele maar betrokken manier. Uw bezit is onze zorg en het is onze zorg om uw belangen optimaal te behartigen!