Helmond – Stationsplein 40

  • Beschikbaar
€ 275.000,-
Adres: Stationsplein 40 , 5701 PE, Helmond
  • 3 Kamers
  • 2 Slaapkamers

Eigenschappen

  • Bouwjaar: 1989
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 2
  • Woon opp.: 80 m2

Interesse in deze woning?

Woning omschrijving

Deze woning wordt momenteel verhuurd in het kader van de leegstandwet. Bezichtigingen pas mogelijk na vertrek van huidige huurders.

Omschrijving
Een mooi gelegen appartement in het goed onderhouden Arcadegebouw aan het Stationsplein in Helmond. De Arcadeflat is voorzien van een goed werkende lift, een souterrain en ligt op loopafstand van alle voorzieningen in de stad, zoals het winkelcentrum en de cacaofabriek. Ook ligt het aan het net vernieuwde centraal (trein- en bus) station van Helmond, dat voor het ontwerp en de uitvoering verschillende internationale prijzen heeft gewonnen en algemeen erkend wordt als één van de paradepaardjes van de stad.

Indeling
Het appartement is voorzien van een zeer ruime woonkamer met kamerbreed balkon op het zuidoosten, een ingebouwde keuken en bijkeuken en van dik geluidswerend glas. Er zijn twee slaapkamers, een grote ruime en een kleinere slaapkamer. Daarnaast bevindt zich in het appartement en badkamer met douche en ligbad en een afzonderlijk toilet. Onder de flat ligt een souterrain voor opslag van fietsen en dergelijke.

Kenmerken
– Bouwjaar 1989
– Oppervlak ca 75 m2

Bijzonderheden:
– Centrale ligging nabij alle voorzieningen incl. openbaar vervoer
– Geluidswerend glas
– Ideale woning voor ouderen en starters

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.