Hoenzadriel – Hoenzadrielsedijk 2c

  • Verkocht
€ 489.000,- / k.k.
Adres: Hoenzadrielsedijk 2 c, 5333 PA, Hoenzadriel
  • 6 Kamers
  • 1 Badkamers
  • 4 Slaapkamers

Eigenschappen

  • Bouwjaar: 1996
  • Kamers: 6
  • Badkamers: 1
  • Slaapkamers: 4
  • Oppervlakte: 720 m2
  • Woon opp.: 209 m2

Interesse in deze woning?

Woning omschrijving

1999 “Als dat huis ooit te koop komt.. dan wil ik hier wonen!” Dat is wat zijn vrouw hem zei tijdens het wandelen over de prachtige Hoenzadrielsedijk. Het stond nog in de steigers, maar voor hen was het duidelijk. Dit is het huis was waar zij jaren met plezier zouden gaan wonen. En zogezegd zo geschiede..
Inmiddels is de huidige eigenaar alleenstaand en is het tijd deze prachtige plek met een mooie ruime woning over te dragen aan een ander. Simpelweg is er te veel ruimte voor iemand alleen.

De woning biedt enorm veel woongenot. Zo is er vrijstaande garage met zolder, verwarmd buiten zwembad, ruim perceel en een balkon rondom de achter- en zijkant van de woning. Door de garagedeur beneden in het huis te vervangen voor een kozijn met glas krijg je ineens een hoop bruikbare ruimte extra! Hierdoor voeg je nog eens ca. 71 m2 aan bruikbare woonoppervlakte toe.

Indeling
Souterrain: garage/woonruimte voorzien van watertoevoer en afvoer, toilet, slaapkamer/kantoor, hal met trap naar de 1ste verdieping.
Begane grond: overloop, washok/hal, toilet, woonkamer met open keuken en een ruim balkon.
1e Verdieping: 3 ruime slaapkamers, overloop en de badkamer.
Tuin: heerlijke ruime tuin voorzien van een vrijstaande garage met zolder en een verwarmd buitenzwembad. Gelegen op het westen.

Kenmerken:
- Vrij uitzicht
- Unieke locatie
- Ruime woning
- Ruim perceel

LET OP!: Woonoppervlakte is nu ca. 138 m2 omdat de begane grond nu in gebruik is als opslag. Wanneer deze ruimte heringericht wordt als woonruimte komt het woonoppervlak uit op ca. 210 m2.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De gemeten woonoppervlakte nu is 137,70m2. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.