Rijen – Julianastraat 115

  • Verhuurd
€ 1.200,-
Adres: Julianastraat 115 , 5121 LP, Rijen
  • 4 Kamers
  • 3 Slaapkamers

Eigenschappen

  • Bouwjaar: 1924
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
  • Oppervlakte: 615 m2
  • Woon opp.: 210 m2

Interesse in deze woning?

Woning omschrijving

Deze woning wordt verhuurd in het kader van de leegstandwet. Dit betekend dat er een opzegtermijn is van minimaal 3 maanden door verhuurder, en 1 volle kalendermaand door huurder.

Begane grond:
Deze woning heeft L vorminge woonkamer, aansluitend achter de woning is de keuken gesitueerd. De keuken geeft toegang tot een bijkeuken met daarachter de ruime badkamer met douche en wastafel.

1e verdieping:
3 volwaardige slaapkamers

Schuur:
Achter de woning is aan de woning een bergschuur gesitueerd.

Tuin:
Fraaie tuin

2 garageboxen
Achter de tuin liggen 2 prefab garageboxen welke via achterzijde via recht van overpand te bereiken is.

Let op:
Deze woningen zijn aangekocht voor de ontwikkeling van betunnelde spoorwegovergang. Op termijn zullen de woningen dan ook gesloopt worden. Langdurig verblijf is uitgesloten.

Overige informatie.

Naast de borgsom ter hoogte van 1 maand huur, betaalt huurder een bedrag van € 250,00 contract/administratie.

Richtlijn inkomensgrens huur : 30 % van het gezamenlijk bruto-inkomen uit arbeid dient minimaal gelijk te zijn aan de huurprijs. . Prevenda behoudt zich het recht een uitgebreide creditcheck uit te voeren .

Aan te leveren na bezichtiging :

o Kopie legitimatiebewijs

o Werkgeversverklaring

o Laatste 2 loonstroken + bewijs bankafschrift

o Kopie WA verzekering ( = verplicht )

o Verhuurderverklaring vorige verhuurder

Zelfstandige dienen recent uittreksel KvK te overleggen en de jaarcijfers over de laatste 2 jaar of kopie aangifte IB . Er kan eventueel aanvullend een accountantsverklaring worden gevraagd.

Prevenda BV heeft het beheer van de huurwoningen en zal periodiek de woning controleren op woongedrag. Tevens zal er een creditcheck worden uitgevoerd.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.