‘s-Gravenhage – Jan van der Heijdenstraat 162

  • Verkocht
€ 249.000,- / k.k.
Adres: Jan van der Heijdenstraat 162 , 2522 EV, 's-Gravenhage
  • 4 Kamers
  • 1 Badkamers
  • 3 Slaapkamers

Eigenschappen

  • Bouwjaar: 1930
  • Kamers: 4
  • Badkamers: 1
  • Slaapkamers: 3
  • Woon opp.: 119 m2

Interesse in deze woning?

Woning omschrijving

Ruim uitgebouwde, luxe en compleet gerenoveerde dubbele bovenwoning.
Gelegen aan de Jan van der Heijdenstraat en van alle gemakken voorzien! Een modern afgewerkte keuken met veel lichtinval, luxe badkamer en 3 slaapkamers. Helemaal bij de tijd!

Door de dakopbouw bedraagt het totale woonoppervlakte maar liefst 119,8 m2! Deze ruimte wordt nu benut als slaapkamer, maar zou zomaar ook als woonruimte kunnen worden gebruikt. Door de aan beide zijde geplaatste raampartijen heeft het een prachtig uitzicht. Ook is het mogelijk deze ruimte te verlengen door een dakterras aan te leggen. Ziet u zichzelf al zitten en bent u geïnteresseerd? Maak dan snel een afspraak om zelf te ervaren wat deze woning zo bijzonder maakt!

Indeling:
Hal/binnenkomst: Hier vindt u de meterkast, kapstok en trap naar de hal die toegang geeft tot de woonkamer, de badkamer, de slaapkamers en de dakopbouw.
Woonkamer/keuken: In de woonkamer vindt u de open keuken, zithoek en mogelijkheid tot het plaatsen van een eettafel.
Badkamer: Voorzien van ruime inloopdouche, bad, wastafel en een toilet. Dit alles afgewerkt met moderne tegels.
Opbouw: Voorzien van een wastafel. Aan beide kanten grote raampartijen en aan een zijde een schuifpui die toegang verleent naar het dak(terras).

Kenmerken:
- Vve kosten € 75,- p.mnd.
- Moderne Keuken
- Moderne Badkamer
- Dakopbouw
- Geheel voorzien van dubbelglas
- Woonoppervlakte 119,8 m2

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.