Voorburg – Willemstraat 45

  • Verkocht
€ 300.000,- / k.k.
Adres: Willemstraat 45 , 2275 CP, Voorburg
  • 5 Kamers
  • 1 Badkamers
  • 4 Slaapkamers

Eigenschappen

  • Bouwjaar: -1
  • Kamers: 5
  • Badkamers: 1
  • Slaapkamers: 4
  • Oppervlakte: 145 m2
  • Woon opp.: 146 m2

Interesse in deze woning?

Woning omschrijving

VOORBURG-WEST! In mooie rustige straat met voldoende parkeermogelijkheden gelegen, ruime 5 KAMER HOEK-EENGEZINSWONING MET VOOR- EN ACHTERTUIN. De woning is op loopafstand gelegen van het gezellige oude centrum van Voorburg met de vele winkels en terrassen en op korte afstand van parken, scholen, openbaar vervoer, uitvalswegen en station Voorburg. Een ideale locatie dus!

INDELING:
Begane grond: voortuin, entree woning, ruime hal, trapopgang, trapkast, toilet, ruime woonkamer van maar liefst ruim 13 meter met een fraaie houten vloer, nette half open keuken, slaap/werkkamer, achtertuin met tuinhuisje.

1e etage: ruime overloop, 2e toilet, 2 slaapkamers en een 3de slaapkamer met toegang tot de luxe grote badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting. Vanuit de badkamer is het balkon bereikbaar.

2e etage: via een vaste trap toegang naar de zolderverdieping waar eventueel ook nog een kamer te realiseren is.

Bijzonderheden:
- bieden vanaf € 300.000,- (zie uitleg hieronder)
- perceeloppervlakte 145 m2
- woonoppervlakte ca 146 m2
- notariskeuze verkoper

Biedingsplatform
Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanafprijs, dit betekent dat je kunt bieden vanaf € 300.000,- kosten koper. Om iedereen een eerlijke kans te geven en de verkoop transparant te laten verlopen, vindt deze verkoop plaats via het online biedingsplatform van Vastgoed-Auctions. Na de bezichtiging kun je hier je bod uitbrengen. Wanneer je overboden wordt, krijg je hier direct een melding van, zodat je hier eventueel weer op kunt reageren. De koop is niet anders dan hoe het traditioneel verloopt, dit betekent dat je kunt bieden onder voorbehoud van financiering en dat je als koper gewoon 3 dagen bedenktijd hebt. Het verschil zit hem in het tot stand komen van de verkoopprijs, via een online biedingsplatform verloopt dit transparant en krijgt iedere bieder een eerlijke kans. Aan het bieden zijn geen kosten verbonden, pas als je koper wordt betaal je € 605,- aan kosten. Mocht je hier nog vragen over hebben, bel of mail ons dan even.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.