Zoetermeer – Weidedreef 103

  • Verkocht
€ 235.000,- / k.k.
Adres: Weidedreef 103 , 2727 EC, Zoetermeer
  • 5 Kamers
  • 1 Badkamers
  • 4 Slaapkamers

Eigenschappen

  • Bouwjaar: 1984
  • Kamers: 5
  • Badkamers: 1
  • Slaapkamers: 4
  • Oppervlakte: 136 m2
  • Woon opp.: 121 m2

Interesse in deze woning?

Woning omschrijving

Scherp geprijsde, helemaal naar eigen wens op te knappen tussenwoning in de wijk Seghwaert.

Deze zeer ruime woning heeft maar liefst 4 slaapkamers en een vrijgelegen zonnige tuin op het zuiden. De woning dient gemoderniseerd te worden.

Indeling:
Begane grond: hal, toilet, meterkast, trap en toegang tot de woonkamer met inbouwkast. Lichte ruime tuingerichte woonkamer met open keuken aan de voorzijde.
1ste verdieping: overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
2de verdieping: via vaste trap, voorportaal met cv-opstelplaats en toegang tot de vierde slaapkamer.
Tuin: zonnige achtertuin met schuur en achterom. Hier bevindt zich ook voldoende parkeergelegenheid op een pleintje.

BIJZONDERHEDEN
- Bieden vanaf € 235.000,- (zie hieronder voor uitleg)
- Notariskeuze verkoper
- Woonoppervlakte ca. 121 m2
- Inhoud woning ca. 424 m3

Biedingsplatform
Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanafprijs, dit betekent dat je kunt bieden vanaf
€ 235.000,- kosten koper. Om iedereen een eerlijke kans te geven en de verkoop transparant te laten verlopen, vindt deze verkoop plaats via het online biedingsplatform van Vastgoed-Auctions. Na de bezichtiging kun je hier je bod uitbrengen, wanneer je overboden wordt, krijg je hier direct een melding van, zodat je hier eventueel weer op kunt reageren. De koop is niet anders dan hoe het traditioneel verloopt, dit betekent dat je kunt bieden onder voorbehoud van financiering en dat je als koper gewoon 3 dagen bedenktijd hebt. Het verschil zit hem in het tot stand komen van de verkoopprijs, via een online biedingsplatform verloopt dit transparant en krijgt iedere bieder een eerlijke kans. Aan het bieden zijn geen kosten verbonden, pas als je de koper wordt betaal je € 605,- aan kosten. Mocht je hier nog vragen over hebben, bel of mail ons dan even.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.
Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.